Overschie

De Comfortwoning is een initiatief van wmo radar in samenwerking met de gemeente Rotterdam en woningcorporatie Woonstad.

Middels de mooie samenwerking tussen de deelnemende partijen is dit project begin 2019 met veel aandacht in de Nederlandse media gelanceerd. Met de Comfortwoning in Rotterdam-Overschie willen we bezoekers kennis laten maken met technologische oplossingen aan huis, waardoor langer zelfstandig thuis wonen mogelijk wordt gemaakt. Alle producten zijn ingedeeld in de categorieën: veiligheid, hygiëne, gemak, welzijn en uitleen.

 

Wat houdt de Comfortwoning precies in?

Het inrichten van een veilige en gezellige thuisomgeving met de juiste ondersteuning is een flinke uitdaging. In de Comfortwoning in de Rotterdamse wijk Overschie worden de opties die (langer) thuis wonen mogelijk maken gedemonstreerd in een herkenbare, compleet ingerichte woning. Denk bijvoorbeeld aan een elektrische gordijnrail met afstandsbediening of een sensor voor onder het bed, waarbij het licht automatisch aan gaat zodra iemand uit bed stapt. Allemaal technologische oplossingen en innovaties die op een constructieve manier kunnen bijdragen aan de veranderende situatie in de toekomst.

 

Bezoek de Comfortwoning

De Comfortwoning is een jaar lang geopend voor bezichtigingen van belangstellenden. Onze vrijwillige ambassadeurs leiden het bezoekend publiek met plezier rond door de woning. Hier komt u alles te weten over de gedemonstreerde eHealth voorzieningen.

Comfortwoning Overschie

Mookhoekplein 15

3042 VV Rotterdam

 

 

Openingstijden

In verband met COVID-19 bezoek alleen op afspraak.

Heeft u vragen of wilt u een bezoek afspraak maken? 
Wij zijn bereikbaar op maandag van 10.00 tot 12.00 en op donderdag van 13.30 tot 15.30 uur via 06-52 47 67 43 of mail naar info@comfortwoning.com.
Afspraak maken

Ambassadeurs

WMOradar- Joke van Kervel
Joke van Kervel
ambassadeur Peter
Peter Brouwers
ambassadeur Jan
Jan Kok
ambassadeur Dick
Dick Jansen
ambassadeur ada
Ada van Noordwijk
foto-constance-4-12jpg
Alfred Janse
foto constance 4
Constance van der Woude
foto-constance-4-13
Rob van Kervel

De Comfortwoning is een initiatief van wmo radar

 

www.wmoradar.nl

Top