Overschie

De Comfortwoning is een initiatief van wmo radar in samenwerking met de gemeente Rotterdam en woningcorporatie Woonstad.

De Comfortwoning Overschie is gesloten per 01-01-2021

Op 15 maart 2019 werd de Comfortwoning in Overschie feestelijk geopend door wethouder Sven de Langen. Na amper 10 maanden mochten we de 1000e bezoekster verwelkomen.

 

De blij verraste mevrouw kreeg bloemen en werd toegesproken door Bram Peper,
voormalig burgemeester van Rotterdam. In de afgelopen jaren hebben we veel verschillende bezoekers mogen ontvangen, van Open Rotterdam Televisie tot directie ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Zelfs tweemaal een radio uitzending van Radio Rijnmond vanuit en met de Comfortwoning. Maar met name zijn we blij en dankbaar met de vele bezoekers die in de woning een E-Health product ontdekten waardoor zij weer langer veilig en gezond thuis kunnen blijven wonen. Door de laagdrempelige visie en uitvoering van de Comfortwoning hebben we mensen kunnen ‘’helpen bij doen’’: een product aanschaffen om in hun eigen huis zelfstandig en met plezier te blijven wonen.

 

Projectleider en ambassadeurs zijn heel trots dat door samenwerking van wmo radar met Woonstad Rotterdam, gemeente Rotterdam, Trevvel vervoer en Rabobank de Comfortwoning een groot succes is geworden!

Comfortwoning Overschie dicht per 01-01-2021

 

Per 1 januari 2021 heeft wmo radar de deuren van de Comfortwoning in Overschie gesloten gesloten. Inmiddels zijn we verhuist naar Delfshaven.

De Comfortwoning Delfshaven is opgezet door wmo radar in samenwerking met de Gemeente Rotterdam, woningcorporatie Havensteder en de Thuisleefgroep. Breng een bezoek aan de Comfortwoning aan de Gijsinglaan 238 in Tussendijken en maak kennis met (technologische) oplossingen.

Lees meer over de Comfortwoning Delfshaven

Wij bedanken onze ambassadeurs voor hun inzet

WMOradar- Joke van Kervel
Joke van Kervel
ambassadeur Peter
Peter Brouwers
ambassadeur Jan
Jan Kok
ambassadeur Dick
Dick Jansen
ambassadeur ada
Ada van Noordwijk
foto-constance-4-12jpg
Alfred Janse
foto constance 4
Constance van der Woude
foto-constance-4-13
Rob van Kervel

De Comfortwoning is een initiatief van wmo radar

 

www.wmoradar.nl

Top