Hoogvliet

De Comfortwoning Hoogvliet is een samenwerking met de gemeente Rotterdam, Dock, SOR, Leliezorggroep, Argos en Woonbron.

We worden met zijn allen steeds ouder: over vijftien jaar is één op de vijf Rotterdammers ouder dan 65 jaar. Gemeente Rotterdam bereidt zich voor op die vergrijzing, de stad wordt ‘seniorvriendelijker’, zodat ouderen langer prettig thuis kunnen wonen. Eén van de onderdelen daarvan is de Comfortwoning, een modelwoning waar bezoekers kunnen kennismaken met producten en snufjes die het wonen en leven thuis makkelijker kunnen maken.

 

Een Comfortwoning is een modelwoning, waar buurtbewoners kunnen kennismaken met verschillende faciliteiten die thuis wonen makkelijker maken. De eigen thuisomgeving aanpassen met handige, slimme producten en oplossingen, kan een mooie manier zijn om langer zelfstandig thuis te kunnen wonen. 

 

eHealth-snufjes

Je kunt hierbij denken aan eenvoudige oplossingen als beugels om makkelijker op te staan, maar ook zogenoemde eHealth-producten. Dit zijn technische, digitale hulpmiddelen, zoals een klok die helpt herinneren aan medicijninname, of apparaten om beeldbellen met familieleden of de huisarts makkelijker te maken.

Nieuwsgierig geworden?

Heb je een vraag, wil je meer informatie over de Comfortwoning of wil je een afspraak maken om langs te komen? 

Comfortwoning Hoogvliet

Kruisnetlaan 410 

3192 KE Hoogvliet

 

 

Openingstijden

De Comfortwoning Hoogvliet is vanaf 23 april 2022 geopend.

Heeft u vragen of wilt u een bezoek afspraak maken? 
Wij zijn bereikbaar via 06 599 697 51 of comfortwoninghoogvliet@dock.nl.
Afspraak maken

De Comfortwoning is een initiatief van wmo radar

 

www.wmoradar.nl

Top