De leukste activiteiten voor als u lekker in het zonnetje zit

De leukste activiteiten voor als u lekker in het zonnetje zit

Het is officieel zomer!  Met deze prachtige zonnestralen kunt u flink wat vitamine D meepakken. Pak uw zonnebrandcrème en zonnebril bij de hand en neem een plaats op uw balkon of in de tuin. Met deze activiteiten  wordt zonnen nóg fijner!

Muziek luisteren

Brengt de zon u ook in zo’n fijne stemming? Doe er een schepje bovenop door uw favoriete muziek op te zetten. De Memory Lane is een tablet waarmee u gemakkelijk de radio aanzet of een liedje uitkiest. De tablet zit vol handige functies, speciaal gericht op zorg en ontspanning voor ouderen. U leest hier meer over De Memory Lane.  

Een boek lezen

Een ontspannen moment in de zon is de ultieme gelegenheid om een goed boek bij de hand te pakken. Met de leesloep of de vergrootglasbril kunt u zelfs de allerkleinste letters ontrafelen. Dankzij de boekensteun hoeft u het boek niet vast te houden en blijft u in een ontspannen positie zitten, ook als u leest.

Voetmassage

Heerlijk relaxen in de zon is een verwenmoment op zich, maar om uzelf nóg meer in de watten te leggen kunt u gebruik maken van de voetmassagesteun. U kunt deze tool voor uw (tuin)stoel plaatsen en uw voeten masseren door uw voeten over de steun te bewegen.

Tv kijken

Liever in het zonnetje tv kijken dan op de bank? Dankzij de technologie van tegenwoordig hoeft u  uw televisie niet naar het balkon of de tuin te sjouwen. Via een tablet kunt u makkelijk naar uw favoriete programma’s kijken. Benieuwd naar deze handige tools en/of meer producten uit De Comfortwoning? Kom eens op visite in één van onze modelwoningen. De koffie staat klaar!Top