De Memory Lane maakt zorg op afstand mogelijk

De Memory Lane maakt zorg op afstand mogelijk

“Oh kijk, daar komt mijn trouwfoto voorbij!” In het magazine van Omroep Max deelde de 94-jarige mevrouw van Klaveren onlangs haar ervaringen met de Memory Lane tablet. De tablet is een handige tool uit De Comfortwoning, die ouderen binnen één druk op de knop in verbinding brengt met familie, vrienden, verzorgenden én dierbare herinneringen. In deze blog vertellen we u meer over dit fijne technologische snufje.

Zorg op afstand
Op het eerste oog lijkt de Memory Lane net een mooie fotolijst, maar het is een touchscreen dat makkelijk en snel bediend kan worden. De tablet zit vol slimme functies gericht op zorg en ontspanning, speciaal voor ouderen. Zo kan de tablet een geluidje afgeven wanneer het tijd is om uw medicijnen in te nemen of kunt u binnen een mum van tijd in contact komen met een zorgdienst. U kunt de tablet volledig op maat instellen, waardoor zorg op afstand makkelijk verleend kan worden.

Dierbare momenten
De Memory Lane heet niet voor niets ‘Memory’ Lane. De tablet neemt u mee terug naar uw herinneringen, doordat u al uw foto’s op deze vaste digitale plek kunt opslaan én bekijken. Ook kunt u op uw gemakje luisteren naar radio en kijken naar tv van vroeger. Het allermooiste is misschien toch wel dat u direct in contact staat met uw geliefden. Even beeldbellen met uw kleinzoon of een vakantiefoto ontvangen van uw familie? De Memory Lane maakt het allemaal mogelijk!

Bent u benieuwd naar de Memorylane? Neem dan een gratis bezoek aan De Comfortwoning en maak kennis met de Memorylane en andere handige tools. U bent van harte welkom om tijdens onze openingstijden langs te komen: de koffie staat klaar. Bel voor een afspraak even naar projectleidster Joke van Kervel, via telefoonnummer 06-52 47 67 43 of mail naar info@comfortwoning.com. Hopelijk zien we u snel!Top