Zo bereid u uw Hollandse pot zo veilig en efficiënt mogelijk

Zo bereid u uw Hollandse pot zo veilig en efficiënt mogelijk

Hoe zorgt u ervoor dat u veilig én smaakvol kookt wanneer u zelfstandig woont? Voor u het weet stroomt het kokende water over de rand van de pan, krijgt u last van uw rug door het bukken òf heeft u na een zware dag last van uw handen. Dit willen we zo veel mogelijk voorkomen. In de Comfortwoning kunt u verschillende oplossingen vinden, waardoor u voortaan weer met een gerust hart staat te kokkerellen.

Aan de slag

Voor een goede Hollandse pot duikt u al gauw een tijdje de keuken in. Hoe maken we dit zo leuk mogelijk?

 1. Was uw handen
 2. Zeer belangrijk: hygiëne. Was uw handen met de elektrische dispenser. Zonder enige moeite vloeit de zeep zo in uw handen.
 3. Zoek de producten bij elkaar
 4. Heeft u een tafelmodel koelkast? We kunnen ons goed voorstellen dat u dan van deze handeling niet zo blij wordt. De pijn schiet snel in de rug en om dit te voorkomen is een verhoging voor uw koelkast ideaal. Op deze manier staat uw koelkast op perfecte hoogte!
 5. Start met koken
 6. Een product uit blik? Hoe opent u dit blik zonder zere handen? De elektrische blikopener is de oplossing, met één druk op de knop is de klus zo geklaard.
 7. Alle ingrediënten zijn klaar om bereid te worden en u maakt de keuken eerst aan kant. Met behulp van de elektrische prullenbak is uw afval binnen no-time verdwenen.
 8. Het vuur mag aangestoken worden. Of nou ja; het keramische fornuis mag aangezet worden! Dit fornuis maakt het koken zonder gas direct een stuk veiliger.
 9. Is het moment daar om de aardappels af te gieten? Met het siliconen pannenmatje zorgt u ervoor dat de pan kan rusten op het aanrecht en dankzij het afgietdeksel giet u het water gemakkelijk en veilig in de gootsteen.
 10. Aan tafel
 11. Zijn uw handen vermoeid na een lange dag? Ergonomische bestek zorgt ervoor dat u met minder pijn kunt genieten van uw maaltijd.
 12. Afwassen
 13. Klinkt deze handeling niet als muziek in de oren? Dehervulbare afwasborstel brengt daar verandering in. Vul de afwasborstel met afwasmiddel en voor u het weet staat het servies weer spik en span in de servieskast. 

Wilt u in de Comfortwoning kennismaken met deze keukentools? Dan bent u van harte welkom tijdens onze inloopdagen op maandag van 10.00 tot 12.00 uur en op donderdag van 13.30 tot 15.30 uur. Een persoonlijk afspraak kunt u inplannen via https://bit.ly/2x1D7TP.  Top