Rabobank cheque uitgereikt aan ambassadeurs Comfortwoning

Rabobank cheque uitgereikt aan ambassadeurs Comfortwoning

Woensdagmorgen 13 november was er weer een feestelijk moment in de Comfortwoning. De ambassadeurs van de Comfortwoning werden blij gemaakt met een cheque van maar liefst €4.840, bijeengebracht door een groep medewerkers van de Rabobank.

De cheque werd uitgereikt door accountmanagers André van Vliet en Léon Schuurman. Het geld komt uit het Rabobank Coöperatiefonds, waarmee maatschappelijke initiatieven in Rotterdam een steuntje in de rug krijgen. 

“Als bewoner van Park 16Hoven krijg ik het magazine Natuurlijk in Overschie”, vertelt André van Vliet. “Ik las een artikel over de comfortwoning en wilde daar iets voor doen. Alle Rabobank-medewerkers mogen een aanvraag doen om vanuit het Rabobank Coöperatiefonds een bijdrage te geven aan een maatschappelijk doel. Ik heb toen enkele collega’s gemobiliseerd en zo kunnen we vandaag de organisatie en ambassadeurs van de Comfortwoning verrassen met een mooie bijdrage!”

Aanbod uitbreiden

Joke van Kervel, de drijvende kracht achter het initiatief van de Comfortwoning, nam de cheque met veel enthousiasme in ontvangst, samen met de ambassadeurs. De bijdrage wordt ingezet om het uitleen aanbod van de Comfortwoning uit te breiden. Onder het genot van een Overschies Kontje van Bakker Van den Berg werden vervolgens enkele slimme toepassingen gedemonstreerd die ouderen helpen om langer zelfstandig te blijven wonen. Top