Met deze tools uit De Comfortwoning wordt de lenteschoonmaak appeltje eitje

Met deze tools uit De Comfortwoning wordt de lenteschoonmaak appeltje eitje

Wist u dat een lenteschoonmaak goed is voor uw gezondheid? Vooral als u last heeft van astma of allergieën is een jaarlijkse lenteschoonmaak aan te raden. Nu het zonnetje lekker schijnt, is het de perfecte gelegenheid om uw huis lekker op te frissen.  In deze blog lichten we tools uit De Comfortwoning toe die het schoonmaken makkelijker én leuker maken.

De Homespeaker

Niet iedereen vindt schoonmaken een leuke klus. Om het een stuk gezelliger te maken kunt u een leuk muziekje op de achtergrond aanzetten. De Homespeaker is een fijne tool die direct op uw stem reageert. Luistert u liever naar het nieuws? Dan kunt u dit ook laten weten aan de speaker.

Elektrisch droogrek
Haalt u uw zomerkleding weer tevoorschijn? Dan is het fijn om uw kledingstukken te wassen. Heeft u geen droger in huis? Waar een droger veel ruimte in beslag neemt, is het elektrische droogrek makkelijk in te vouwen en neemt het weinig plek in beslag. U kunt uw kleding makkelijk aan het elektrische droogrek hangen, zodat uw kleding snel droog en warm is. De kledingvouwplank is ideaal om uw kleding in een handomdraai op te vouwen.

Robotstofzuiger
Heeft u geen puf meer om te stofzuigen? Geen probleem! Neem lekker plaats in uw stoel terwijl de robotstofzuiger het werk doet. Het enige wat u hoeft te doen is het apparaat aanzetten. Dankzij de ingebouwde camera komt de stofzuiger langs alle hoeken en gaten. Voor u het weet is uw vloer weer vrij van stof! Benieuwd naar deze handige tools en/of meer producten uit De Comfortwoning? Kom eens op visite in één van onze modelwoningen. De koffie staat klaar!Top