Even voorstellen: Martijn Verbeet

Even voorstellen: Martijn Verbeet

Mijn naam is Martijn Verbeet, 20 jaar oud en derdejaarsstudent Gezondheidszorgtechnologie aan de Hogeschool Rotterdam. U kunt mij tegenkomen het komende half jaar tijdens mijn stage in de Comfortwoning. Eveneens ben ik betrokken bij de huisbezoeken in het kader van het uitleenprogramma van de comfortwoning. Na een rondleiding kunnen senioren en mantelzorgers namelijk aangeven welk product zij graag in hun thuissituatie willen uitproberen. Hierbij zorg ik voor de installatie van het product bij u thuis en begeleiding bij het gebruik. Wilt u met mij kennismaken? Heeft u een vraag aan mij? Kom langs in de comfortwoning aan het Mookhoekplein 15, ik ben er tijdens de open inloop op donderdag van 13:30-15:30 uur. Of we maken een afspraak op een ander moment via de comfortwoning telefoon 06 52 47 67 43.

Ik kijk er naar uit u te ontmoeten!Top