Kom de voorpret van kerst met een gelukzalig gevoel door

Kom de voorpret van kerst met een gelukzalig gevoel door

Christmas time, the best time of the year! Daar waar het jaren geleden allemaal mee begon; een kindeke is geboren op aard. Eeuwen later dient dit nog altijd als de ware kerstgedachte. Een periode van liefde, gezelligheid en samenzijn. Kom dit jaar alvast in de stemming met wat voorpret. In deze blog lichten wij een aantal activiteiten toe waardoor u zeker niet stil komt te zitten! Dames & heren, zitten jullie klaar?

I’ts almost that time of the year
Sinterklaas is met zijn stoomtrein vertrokken en de kerstman bereidt zijn elfjes voor op het vertrek naar Europa. Vaak is dit het moment voor de eerste échte kerstkriebels. De kersbomen vliegen de winkels uit en woningen zijn versierd met de mooiste verlichting. Kan uw woning een mooi kerststuk gebruiken? Fröbel uw stuk dit jaar zelf in elkaar!


Baking time
De supermarkten komen er in om; kerstkoekjes. Van grote kerstkransen en gingerbread tot kleine petitfours om je vingers bij af te likken. Maar dit kunt u ook! Duik de keuken in en bak de heerlijkste koeken om uw buren of kleinkinderen mee te verwennen. (Vergeet vooral zelf niet te smullen van uw kerstbaksels!)


O holy night
Met de MemoryLane luistert u gemakkelijk naar uw favoriete kerstliedjes of stuurt u in een handomdraai uw kerstwensen naar vrienden en familie. Heeft u gourmetplannen voor de kerstdagen? Neem het zekere voor het onzekere en hang werkende brandmelders in huis. Bent u toe aan meer gezelligheid? Pak dan de bordspellen uit de kast en ga voor een fanatiek potje ‘Mens Erger Je Niet’. De fanatiekeling springt er natuurlijk bovenuit en plezier gegarandeerd!

In de Comfortwoning zijn er diverse tools te vinden voor een onbezorgd kersfeest. Wilt u dit jaar nog een bezoekje brengen? Dan bent u van harte welkom tijdens onze inloopdagen op maandag van 10.00 tot 12.00 uur en op donderdag van 13.30 tot 15.30 uur. Een persoonlijke afspraak kunt u inplannen via https://bit.ly/2x1D7TP

Namens het gehele team van de Comfortwoning wensen wij prettige feestdagen & een gelukkig nieuwjaar! Wij verwelkomen u in het nieuwe jaar graag weer in de modelwoning te Overschie.Top