Handige extra schoonmaakhulp in huis

Handige extra schoonmaakhulp in huis

Het is een uitdaging: de huishouding. Wanneer u gehaast bent komt struikelgevaar al snel om de hoek kijken en kost opruimen al gauw veel energie. Lijkt het u niet fijn als opruimen en schoonmaken door middel van kleine aanpassingen minder energie kost? In de Comfortwoning hebben wij diverse handige hulpjes voor het huishouden. In deze blog laten wij een aantal van deze producten zien.

Stofzuigers

De woning beschikt over twee soorten stofzuigers die het stofzuigen nét een stukje makkelijker maken.

  • De draadloze steelstofzuiger: dit ‘bakbeest’ komt dicht in de buurt van de originele stofzuiger! Alleen zorgt deze heer ervoor dat u niet meer struikelt, want met deze stofzuiger zuigt u de gehele woning schoon zonder draad. Wel zo prettig!

Meer op zoek naar een hulpmiddel waardoor stofzuigen voor u verleden tijd is? Dan hebben wij de ideale oplossing.

  • De robotstofzuiger: deze stofzuiger doet het werk zelf, u hoeft hem alleen aan te zetten. Zo is uw hele woning weer spik en span.

Badkamerhulp

De badkamer is misschien wel de meest risicovolle ruimte in de woning om schoon te maken. Er zijn veel onbereikbare hoekjes en onhandige hoogtes. Om deze ruimte veilig schoon te maken, demonstreren wij in de woning handige beugels. Zoals een wasbakbeugel of een douche handgreep. Op deze manier heeft u eenvoudig grip tijdens de schoonmaak.

Wist u trouwens dat een wasmachine met bovenlader ervoor zorgt dat u niet meer hoeft te bukken tijdens het in- en uitladen van het wasgoed? En het elektrische droogrek zorgt ervoor dat uw was binnen no time droogt. Om het was proces compleet te maken is er in de woning de kledingvouwplank te vinden. Dit hulpmiddel zorgt ervoor dat het vouwen van de was minder energie kost!

Kleine huishoudhulpjes

De kleine huishoudhulpjes dragen ook bij aan een veilig en gemakkelijk huishouden. In de woning kunt u ook een prullenbak mét sensor bekijken. Zo hoeft u de bak niet meer te openen met een pedaal. Ook is er een handige zeepdispenser met sensor, op deze manier wast u gemakkelijk de handen. Allerlei handige producten om het huishouden spik en span te houden, zonder dat het te veel energie kost. In de Comfortwoning kunt u kennismaken met deze huishoudproducten. Wilt u één van de producten met eigen ogen bekijken? Dan bent u van harte welkom tijdens onze inloop op maandag van 10.00 – 12.00 en op donderdag van 13.30 – 15.30.Top