Een moment van ontspanning hoort ook in uw agenda

Een moment van ontspanning hoort ook in uw agenda

Ontspanning is op iedere leeftijd zeer belangrijk. Een volle dag zorgt natuurlijk voor veel vertier; van een Whatsappje van uw kleinzoon tot het bijhouden van uw huishouden en een afspraak met een vriend. Voor u het weet is de dag voorbij en heeft u niet eens tijd voor uzelf genomen. Ontspanning schiet er snel bij in.

Een moment voor uzelf
Het is van belang dat u hier speciaal tijd voor vrijmaakt in uw volle agenda. Bewust een plek vrijhouden zorgt namelijk voor een aangenaam gevoel. Weet u niet goed hoe u moet ontspannen? Daar weten wij wel iets op! Maar, onthoud vooral; u kunt pas écht ontspannen als u iets doet wat u leuk vindt.

 1. Ga er even goed voor zitten
  Eindelijk heeft u een moment voor uzelf geblokt, dus u kunt er nu echt voor zitten. Wilt u dan wel in een comfortabele stoel zakken? Dan is de verstelbare stoel een match! Met de afstandsbediening vliegen de beentjes omhoog én met uw rugsteunkussen erbij zit u gebakken.
 2. Ontspannen maar!
  Er ligt vast en zeker nog een boek op de stapel dat maar niet wordt aangeraakt. Te weinig tijd, een te dik boek… U kent de smoesjes wel. Uw ontspanningsmoment is hét uitgelezen moment om dat boek erbij te pakken. Dankzij de leesloep, het vergrootglasbril en de boekensteun leest u het boek in één klap uit!
 3. Liever in beweging blijven?
  Beweging en ontspanning gaan hartstikke goed samen. Met de fietstrainer kunt u rustig in uw eigen stoel plaatsnemen én fietsen op uw eigen tempo. Liever iets minder intensief? Dan is de voetmassagesteun de ideale tool. U neemt plek in uw stoel, pakt er een goed boek bij en masseert de voeten over de steun. Zo blijft u lekker in beweging.
 4. Meer gezelligheid?
  Bent u niet zo van ontspanning in uw eentje? Pak dan de robot kat of hond erbij voor wat extra gezelligheid in huis. Natuurlijk zijn vrienden of familie ook van harte welkom voor een gezellig kaartspelletje. U kunt uitrusten in uw luxe stoel én de kaarten houdt u gemakkelijk bij elkaar door de speelkaarthouder. Zo slaat u twee vliegen in één klap.

Wilt u in de Comfortwoning kennismaken met simpele gadgets voor optimale ontspanning? Dan bent u van harte welkom tijdens onze inloopdagen op maandag van 10.00 tot 12.00 uur en op donderdag van 13.30 tot 15.30 uur. Een persoonlijke afspraak kunt u inplannen via https://bit.ly/2x1D7TPTop