De top 5 tools uit De Comfortwoning

De top 5 tools uit De Comfortwoning

De Comfortwoning vult zich vol handige technologische snufjes die zelfstandig wonen voor ouderen makkelijker, veiliger en gezelliger maakt. Wekelijks komen er bezoekers langs De Comfortwoning om kennis te maken met deze tools. Welke het meest in de smaak vallen? De Comfortwoning stelt dé top 5 samen. We tellen af van 5 naar 1!

5. Dayclocks
De Dayclocks – dagklok – is een handige tool die niet alleen de tijd, maar ook het dagdeel aangeeft. Familie, vrienden en kennissen hebben de mogelijkheid om berichtjes te sturen die meteen zichtbaar zijn op het scherm. Op deze manier staat u direct in verbinding met uw naasten.

4. Stofzuiger
Lekker achterover leunen in uw stoel terwijl uw vloer wordt gestofzuigd? De robotstofzuiger doet het werk zelf. Het enige wat u hoeft te doen is het apparaat aanzetten. Dankzij de ingebouwde camera komt de stofzuiger langs alle hoekjes en gaatjes. Voor u het weet is uw vloer weer vrij van stof!

3. Digitale deurspion
Veiligheid staat in De Comfortwoning op nummer 1. Daarom is de woning voorzien van een digitale deurspion. Via deze handige gadget heeft u een beeld van de situatie die zich buiten afspeelt. Sterker nog, u kunt in uw woonkamer al zien wie er voor de deur staat.

2. Homespeaker
Een fijn muziekje opzetten, de snelste route naar de dichtstbijzijnde supermarkt opzoeken of het laatste nieuws aanzetten? Het spraak-gestuurde Google Home Speaker systeem reageert direct op uw stem en staat op ieder moment van de dag voor u klaar. Over goede service gesproken!

1. Elektrisch droogrek
Waar een droger veel ruimte in beslag neemt, is het elektrische droogrek makkelijk in te vouwen en neemt het weinig plek in beslag. U kunt uw kleding gemakkelijk en snel aan het droogrek hangen, voor u het weet is uw kleding lekker droog en warm. Wij begrijpen wel waarom het droogrek op nummer 1 staat!

Bent u benieuwd naar deze top 5? Neem dan gratis een bezoekje aan De Comfortwoning en maak kennis met deze tools. U bent van harte welkom om tijdens onze openingstijden langs te komen. Bel voor een afspraak naar Joke van Kervel, via telefoonnummer 06-52 47 67 43 of via de mail info@comfortwoning.com. Tot snel!Top