De tools uit de Comfortwoning brengen de warmte tijdens de herfst in huis

De tools uit de Comfortwoning brengen de warmte tijdens de herfst in huis

De temperaturen zijn nog niet verbazingwekkend laag, maar we hebben alweer kennis gemaakt met de eerste herfstachtige regenbuien van het jaar. De herfst staat voor de deur en dat betekent dat we ons goed moeten voorbereiden. Warmte en licht ontbreken tijdens dit grauwe seizoen. Gelukkig heeft de Comfortwoning een aantal handige producten, waardoor u er deze herfst warmpjes en content bij zit.

Thuiskomen in frisse woning
U heeft net een frisse wandeling in het bos achter de rug, voldaan gaat u weer terug naar uw woning. In de herfst vergissen we ons nog wel eens in de temperatuur. Het is uiteraard even wennen aan de seizoenswisseling. Daarom dacht u bij het verlaten van uw woning dat het niet koud zou zijn bij binnenkomst. De verwarming kon u wel uitlaten, toch? Toch merkt u bij binnenkomst dat het aardig fris is na zo’n fijne wandeling in de buitenlucht.

Is het geen prettig idee als u nu ook een verwarmingsdeken en warme, antislip sloffen kunt pakken? Dan ploft u tevreden op de bank met een warm kopje thee, zachte sloffen en warme deken. Zo bent u gegarandeerd weer helemaal op temperatuur tot de verwarming aan slaat!

De vroege ochtend
Elk jaar is het weer even wennen: de donkere, kille herfstochtenden. Het is even doorbijten om gewend te raken aan het feit dat de zon niet meer vanaf zes uur uw woning binnen schijnt. Eén van de oplossingen hiervoor kunt in de Comfortwoning vinden. Namelijk het ‘Wake- up Light’ van Philips. Deze lamp zorgt ervoor dat het licht 30 minuten voor uw wekker steeds een stukje feller gaat schijnen. Op deze manier wordt uw energiehormoon geprikkeld en wordt uw lichaam voorbereid op het ontwaken uit uw slaap. 

U krijgt zelf de mogelijkheid om een keuze te maken met welk zacht natuurgeluid u wordt gewekt. Denk hierbij aan fluitende vogels, golven op het strand of het geluid van een kikker en een eend in de vijver. Door de opbouw van de melodie schrikt u niet in één keer wakker, maar ontwaakt u geleidelijk uit uw slaap. Zo worden de herfstachtige ochtend ineens een stukje aangenamer! 

In de Comfortwoning kunt u kennismaken met de handige gadgets om de herfst iets behaaglijker te maken. Wilt u één van de producten zelf bekijken of testen? Dan bent u van harte welkom tijdens onze inloop op maandag van 10.00 – 12.00 en op donderdag van 13.30 – 15.30 of op afspraak, in te plannen via https://bit.ly/2x1D7TP.   Top