De Comfortwoning is geopend voor rondleidingen op afspraak (en afstand!)

De Comfortwoning is geopend voor rondleidingen op afspraak (en afstand!)

Helaas hebben de coronamaatregelen ervoor gezorgd dat we de afgelopen periode gesloten waren. Gelukkig zijn de maatregelen versoepeld, en hebben we onze deuren heropent!  

Anderhalve meter afstand

Gezien we de veiligheid en gezondheid van onze projectleiders, ambassadeurs en bezoekers erg serieus nemen, houden we natuurlijk wel rekening met een belangrijke regel. Het aanhouden van anderhalve meter afstand! Om deze reden is er nog geen inloop en kunnen we helaas geen groepen ontvangen.

Rondleiding op afspraak

Staat u te popelen om de Comfortwoning te bewonderen en kennis te maken met handige eHealth tools die (langer) thuis wonen een stuk aangenamer maken? Onze ambassadeurs verzorgen rondleidingen op afspraak. De Comfortwoning ontvangt maximaal twee personen per rondleiding, zodat we goed rekening kunnen houden met de anderhalve meter afstand. Als u een afspraak maakt via de website, telefoon of mail, zetten wij de koffie klaar. Tot snel!

Bel voor een afspraak even naar projectleidster Joke van Kervel, via telefoonnummer 06-52 47 67 43 of mail naar info@comfortwoning.com. Hopelijk zien we u snel!

*
De groepsfoto is gemaakt vóór corona en de anderhalve meter afstand regel Top