De Comfortwoning deelt 5 leuke alternatieven voor de kerstboom

De Comfortwoning deelt 5 leuke alternatieven voor de kerstboom

De feestdagen die symbool staan voor vrede, liefde en warmte staan voor de deur. Hoog tijd om een vleugje sfeer in huis te halen! Heeft u dit jaar geen tijd, zin of ruimte voor het optuigen van een kerstboom? De Comfortwoning deelt vijf alternatieven voor de kerstboom die minstens even gezellig en knus zijn.

1) Van klein naar groot

Laat uw fantasie de vrije loop en gebruik verschillende takken om een kerstboom in elkaar te knutselen. Het enige wat u hoeft te doen, is de uiteinden van de takken met elkaar verbinden middels een touw. Vervolgens kunt u uw ‘boom’ ophangen aan een spijker.

2) Sfeervolle lichtjes

Lichtjes zijn gezellig op zich! Waarom maakt u geen gebruik van uw kerstverlichting? Creëer een kerstboomvorm van uw lichtsnoer en plak het snoer vast aan de muur met doorzichtige tape.

3) Een prachtige poster

U kunt natuurlijk ook gewoon een mooie afbeelding of foto van een kerstboom printen in een formaat naar wens. Kies een mooie lijst uit et voila!

4) Kersttakken

Hoezo zijn takken alleen geschikt voor Pasen? Zet een paar mooie takken in een pot of vaas. U kunt de takken wit spuiten voor een leuk sneeuweffect. Met een paar kerstballen en andere versiering is uw alternatieve kerstboom helemaal af!

5) Een kleinere versie

Wilt u toch liever een echte boom? Een kleine kerstboom neemt niet veel ruimte in beslag, is snel en makkelijk te versieren en bespaart u een hoop moeite.

Wij hopen dat u inspiratie heeft opgedaan dankzij deze alternatieven en wensen u warme, knusse en sfeervolle decemberdagen.Top